I v Hofmann Personal jsou hlavním tématem celosvětových setkání změny a inovace

2. červen 2021

Změny a inovace společnosti se staly tématem každoročního firemního setkání, které i letos proběhlo online. Kromě zpráv o vývoji v jednotlivých zemích jsme hlasovali o změně loga, zvládli si připít v online baru a oslavit tak úspěchy i v této napjaté době.

I v Hofmann Personal jsou hlavním tématem celosvětových setkání změny a inovaceI v Hofmann Personal jsou hlavním tématem celosvětových setkání změny a inovace

I navzdory pokračující pandemii proběhlo letos celofiremní setkání všech zaměstnanců společnosti Hofmann Personal, a to již podruhé virtuální formou. Ani koronavirus nás tak neodradil, abychom pokračovali v tradici, kterou zavedla naše ředitelka Ingrid Hofmann. Jde totiž o jedinečnou příležitost, jak se setkat se kolegy z celého světa a prezentovat nové nápady a úspěchy lokálních týmů, které naši společnost posouvají stále kupředu.

Díky norimberským filmovým studiím se navíc podařilo celý online formát zdokonalit. Prezentace jednotlivých zemí, aktuální změny uvnitř společnosti a další vývoj firmy byly prezentovány živě, vizuálně atraktivně a byly velmi poutavé. Prostřednictvím mobilní aplikace jsme měli také možnost hlasovat a rozhodnout, zda má naše společnost zavést nové logo. Výsledek byl jasný - většina zaměstnanců hlasovala pro změnu. Umění úspěšného řízení totiž spočívá v udržení osvědčeného a umožnění nového!

Naše společnost aktivně pracuje na změně procesů a jejich digitalizaci. Byli jsme seznámeni s projektem „... usnadni to“, ve kterém se snažíme snížit administrativní zátěž a zjednodušit procesy tak, jak jen to legislativa umožňuje. Dalším aktuálním tématem jsou pro nás také inovace. Vybraní zaměstnanci spolupracují s digitálním start-up centrem Zollhof na prosazení inovačních témat v organizaci. Prvním krokem je vybudování metodických znalostí, které by se staly základem pro inovace v celé společnosti. Mít nápady je jedna věc, skutečnou výzvou je však schopnost převést je do reality.

Pro Českou republiku byl tento rok obzvláště úspěšný. Historicky poprvé jsme obsadili první místo v recruitmentu. Ocenění získala ostravská pobočka, která tak na firemní semináři zanechala výraznou stopu. Pevně doufám, že každý rok se nám na vyhlášení ukáže nějaká naše pobočka.

S pozdravem

Gabriela Hrbáčková | Managing Director

PS: Účastníci ve studiu byli negativně testováni. Roušky si směli sundat pouze před kamerou a dodržovali bezpečné rozestupy dle platných nařízení.

Nechyběla zábava v podobě online míchání koktejlůNechyběla zábava v podobě online míchání koktejlů
Seminář moderoval Paul Johannes BaumgartnerSeminář moderoval Paul Johannes Baumgartner

Firemní setkání Hofmann Personal 2021Marketingový manažer Alfred Hahner vedl hlasování o novém logu společnosti
Jsme Hofmann Personal!Jsme Hofmann Personal!

Firemní setkání Hofmann Personal 2021Jedna z nejúspěšnějších poboček v Erlangenu 2 oslavuje přímo v ulicích města
Firemní setkání Hofmann Personal 2021Ředitelka Ingrid Hofmann míchala koktejly v přímém přenosu spolu s barmanem Herculesem Tsibisem

Alicandra Dörfel a Daniela Hübner na firemním semináři Hofmann Personal 2021Alicandra Dörfel a Daniela Hübner na firemním semináři Hofmann Personal 2021
Během přestávek zazněla hudba skupiny HammaBěhem přestávek zazněla hudba skupiny Hamma